cuti mid-term


Assalammualaikum

Bismillahirahmanirahim,
Sedar xsedar dah seminggu rupenya duduk dekat rumah, makan, tidur, nonton tb.
Xde kije lain dah kalo cuti-cuti nie walaupon kije sekolaah bertimbun.
Proposal xsentuh, statistic xsentuh, system lagi la xsentuh.
Wahai mood, tolonglah datang. :p

Sabtu petang dah kena balik dungun, haii…. Makin lame makin menyampah pulak.
Sabar.. sabar.. ikut kata buahati sila habiskan belajar, kalo x xpayah n****.
Sampai gitu sekali kena ugut. Insyaallah, kalo dah tertulis aku habis, maka habislah.
Amin ya Allah.

Cuti nie memang xkemana, pergi ikut abah settle hal dekat bank. Itu aje. Xke mana .
Sebab mak bz, pagi aku bangun mak dah pegi kedai. Malam nak dekat magrib baru Nampak muka mak. Bz katenye…  abah pon kadang-kadang je ade rumah. Outstation gitu..
Tapi, alhamdulilah.. bila malam abah dgn mak ade. Dapatlah jugak makan malam bersama walaupon boleh kire bape kali. :P

Kakak aku plak dan aku jumpe sehari je, bz jugak  pmpuan tu. Bz settle hal kawin katenye.
Yeah, tahun depan aku dapat abg ipar, dan aku pon dapat tunang kot. Lol.. Nampak kegatalan disitu.
Whatever, tunggu hadiah besday paling bermakna dulu tahun depan.  yeah…
Next year aku dah 22 tahun, syukur.. semoga ape yg telah dirancang tahun nie menjadi kenyataan. Amin ya Allah.


Januari, Mei & Disember…
Pless be nice with me.
Amin ya Allah.

*tunggu apa jadi januari 2014, akan ku update dalam belog berhabuk utk menjadi kenangan.





0 143 komen





◄ Older posts
Newer posts ►
Luahan Dari Hati;




Izzazi Syahnaz Nazri
Pahang
everything about me is true !
TAKEN by AF
13 January

msn spaces widget

...more?

Wishlist

Study
Engaged
Married
Work