PSMZA


Assalammualaikum..
setelah sekian lama mendiamkan diri.. bukan saje-saje tapi laptop xde.
harinie baru rase nak menconteng-conteng 
belog yg telah sekian lamanya xlihat.
oke, skrg dah b'gelar student di 
politeknik sultan mizan zainal abidin
alhamdulilah. akhirnya dapat jugak masuk poli 
walaupon umur nie macam da xberapa nak sesuaikan. :P
xpela.. mungkin nie baru sampai rezeki aku.
syukur pada maha pencipta.
amin

berkat doa makbah yg nak setiap anak-anak mereka b'jaya
insyaallah, ateh buat semua nie utk makabah.
bukan utk sape-sape dlm dunia nie.
doakan anakmu di perantauan ini :)

mungkin dah 2 minggu rasenye duduk di dungun, terengganu
masih lagi dalam prose utk menyesuaikan diri di sana.
dengan makanan, budaya dan yg paling penting percakapan :P
nasib baiklah memang asal pahang, jadi boleh la paham sket-sket.
makanan masih dalam proses sebab lain sgt2 dgn pahang.
semua manis-manis.. hai.. makin kurus laaa

duduk jauh dgn makabah xjadi masalah sgt
sebab sebelum nie pon da pernah duduk jauh tapi xmcm dulu la
kalo dulu tiap minggu boleh balik tp skrg susah gler nak balik.
menunggu cuti panjang jela baru ada harapan nak balik
sedih.. tapi xpela.. semua nie utk makabah jugak

okeh laa.. xtahu da nak menaip ape lagi
nak upload gambar la pulak
sila jangan pengsan :P
okeh.. hari first duduk hostel
12/12/2012
oke.. memang banyak gler barang..
da susun-susun baik punye still banyak lagi ruang kosong
yes.. ade peluang nak amek barang dekat rumah lagi !
OK
seharian megemas bilik
akhirnye cantik jugak. tp gambar lupa . hahaa

lusa pulak pegi keluar melawat bandar dungun.
oke.. boleh la.. tapi xkan pegi lagi. hahaa

oke, dalan van kunyit..
asal nama kunyit? maybe warna kuning. maybe
bese budak poli dgn uitm naik van nie la
utk budak-budak baru nak tahu care 
sila call no dibawah.. poli only
setakat nie jela dulu dapat bercerita
nanti banyak lagi cerita akan di update kan
okbai
wassalam

Lots  of Love,
Izzazi Syahnaz Nazri
2012


0 143 komen





◄ Older posts
Newer posts ►
Luahan Dari Hati;




Izzazi Syahnaz Nazri
Pahang
everything about me is true !
TAKEN by AF
13 January

msn spaces widget

...more?

Wishlist

Study
Engaged
Married
Work