akan datang..


assalammualaikum...

bismillah.. hye all.. 
lame gler rase xbukak + xupdate ape.ape dlm belog nie!! huwaaa
sebab-sebab.. banyak la sebab, faktor utama? laptop rosak lagi.. yeahh.. 
memang die nak tukar baru.. makabah? please... hahaa.. 
xpelaa.. nak buat cane. saat memerlukan nie la die nak buat hall.. hayooo.. 
nasib baik ade jugak orang yg baik hati + sudi jugak yg bagi pinjam laptop.
thx too kak long aka teacher awinar aka ibu ipan + iqa.. :p

okeh.. seperti dlm tajuk utama.. yee.. tajuk utama, pandang atas semula!
AKAN DATANG.. hmm.. hari nie khamis.. khamis okeh!
selasa minggu depan nak pegi dungun dah.. alaa.. sedihnye.. 
kejap je mase blalu. ouh no! TAK SEDIA LAGIK!! 
ok, entry kali nie lebih beremosi + tanda seru!!!!! 
huwaa.. serius, memang xda mood lagi + xsedia.. 
barang, borang satu ape xsettle lagi.. hayoo.. 
xmacam nak belajar dekat temerloh dulu.. 
asik xsabar je nak balik. hahaa.. mengedik sudah mulaa.. 

huu.. mungkin segalanya akan bermula minggu depan.. 
segalanya yg baru.. yeahh.. duduk hostel? 
mungkin boleh kot sebab pernah duduk hostel 
mase sekolah dulu walaupun 4 bulan.. huhuu.. 
whatever, tapi mungkin kehidupan study aku xmacam dulu lagi. 
dulu balik je kolej terus mandi keluar smpi pagi.
tapi skrg mungkin banyak duduk bilik. study,study,study! 
aku study? mungkin la kot.. sila percaya!!

okeh, insyaallah semuanya akan baik2 dekat sane. amin.. 
buat makabah jangan risau sgt oke.. boleh kut.. huhuu.. 
jangan marah kalo call or msg cakap nak balik.. hahaa.. i try!

sy buat semua demi makabah dan kehidupan mase depan
insyaallah..

i will miss you !

oke.. sedih, dah xde mood lagi menaip..
mungkin seminggu lagi nak taip
mungkin sebulan lagi..
semuanya mungkin sebab belum tahu masa akan datang

okbai, semua..
kalau ade xsuke, aku mintak maaf.
semua yg aku taip semua dari hati aku.
xde mase aku nak copy atau sindir sape.sape.
ini belog peribadi aku
maafkan aku semua

wassalam

Lots of Love,
Izzazi Syahnaz Nazri,
2012



0 143 komen





◄ Older posts
Newer posts ►
Luahan Dari Hati;




Izzazi Syahnaz Nazri
Pahang
everything about me is true !
TAKEN by AF
13 January

msn spaces widget

...more?

Wishlist

Study
Engaged
Married
Work