segalanya berakhir...



rasenye nak masukkan entry tiap hari memang xdapat laa.. best jugak kalo buat entry setiap ahad je. hahaa. dapat menaip dari isnin smpi ahad. xpayah nak sibuk2 da taip hari2. wee.. memang dasar pemalas kan. dulu mase mula2 buat belog bukan main rajin lagik. sampai sehari tah bape kali entry keluar. hahaa.
okeh. malas nak bebel panjang2 sebab malas nak mgadap laptop lame2 sebab sakit mate. 
ISNIN
- segalanya b'akhir. sem 4 adalah sem akhir dan jugak hari t'akhir aku dgn kawan2.. sob.sob.. sedih kot mase tu.. itu la kali t'akhir nak tgk muke masing2, kali t'akhir nak makan b'same,mungkin kali t'akhir b'jumpe. ajal, maut semua di tangan Allah. Lepas habis je exam yg t'akhir kami semua b'kumpul dekat Taman chatin utk meraikan perpisahan + birthday dinie (budak kelas). Siyes,sedih gler mase tu, time tu la nak mintak maaf dekat semua org.sob.sob.. yg xbole bla bila peluk as,kak linda, kak wini.. memang sedih sgt2 la. Haritu acare makan kek je yang kak linda buat. lepas makan2 ade pulak acare baling tepung + telur. Tapi yg xbole bla, ade jugak budu. hahaa. seb baik birthday boy je yg kena. huh! Lepas acare tu, aku, kak linda + kak wini b'jalan2 la ke starmall pulaks. Tengok movie. cter Pirahna 3DD. haha. excited + kejut2 tengok cter tu, dala semua perempuan je,sabo jelaa.. bese tgk cter extreme .. hmm. Pas habis semua tu balik laa.. nak singgah Restoran Hamza sebab nak amek video pada daus. Dlm p'jalanan te, mase dekat trafic light t'jumpe plak Syamim. mase tu die OTW nak balik KL da. dari start lampu hijau da start melambai2 die. Kak wini lambai smpi pusing belakang si syamim. huh! sampai dekat Hamza terus bluetoot.. dala lame gler video tu. ingat dapat tgk, sampai low batery sekali bila play xbole plak.. hmm. xde rezeki nak tgk video tepung tu. Mase nak balik tu sempat lagi bg kak linda n kak wini pin tudung yg mak buat. masing2 tukar hadiah. kak wini bg gelang hitam kesayangan die. aku plak mase tu xtahu nak bagi ape dekat daus, yg ade minyak wangi yg da nak habis, so.. bagilaa.. bila aku nak gerak balik daus bole plak letak jam kesayangan die dekat moto.. thx daus sebab bagi. wee.. hmm.. itula cter hari isnin.. peh,panjang gler. belum masuk hari lain lagi nie. jangan jemu2 bace oke.. :p

lepak2 sebelum kenakan dinie.. weee
kan da kena.. puas b'lari2 mase nie. ade yg jatuh smpi darah2. macam2 ade.. hmm
itu cerita disiang hari. hahaa.. sampai ke pagi buta dok melepak. makan,makan,makan.. nak subuh baru reti nak balik. Tido jap pastu bangun kemas baju..

bye Temerloh, bye sahabat, bye rakan seperjuangan . aku akan merindui semuanya.. :')

oke.. sampai sini je.. sebab ramai tgh tggu turn nak guna laptop.. hahaa
wassalam
Lots of Love,
Izzazi Syahnaz Nazri
2012


0 143 komen





◄ Older posts
Newer posts ►
Luahan Dari Hati;




Izzazi Syahnaz Nazri
Pahang
everything about me is true !
TAKEN by AF
13 January

msn spaces widget

...more?

Wishlist

Study
Engaged
Married
Work