this week


lame jugak xhapdate entry baru kan.. wee.. sibuk sgt minggu nie. 
setelah b'cuti 2 minggu di rumah. ahad balik da temerloh semula.. siyes.. tension sket minggu nie sebab minggu exam. 

AHAD

Ahad abah + mak hantar kat rumah kak linda sebab mereka2 nak pegi melawat aki dekat UJ. 
Aku pulak t'pakse la menumpang tido rumah kak linda.. sampai da magrib.. relax2..
 mandi sembahyang makan, study.. xsampai sejam pon da t'tido.. 
kunci jam pukul 5 pagi sebab semangat nak bangun bace buke.. akhirnya 5.15 baru la bangun.. 

ISNIN

bangun terus sembahyang isyak. huh! firstime sembahyang isyak pukul 5 pagi.. wee.. 
study,study sekali jam da kul 6.30. mandi, sembahyang subuh. kul 7 terus gerak pegi Temerloh.. 
sampai terus je jawab..
plannye harinie nak tido rumah kak wini,tapi kak linda pulak buat perangai.. hahaa.. 
so,xtahu nak pegi mane,singgahlah taman chatin sebab nak makan pelam punye pasal.. wee

hahaa.. sila meleleh sekarang
aceh... 


SELASA

aku,kak linda, tido rumah kak wini.. siyes mase tu nak study same2. kononnye la. 
padahal dok b'borak bagai.. study group b'same dinie dan zul malam te.. 
tetibe je nak study. baik betol la kan.. 

konon la kan study.. padahal ngadap FB. ayo..

oke.. see anak2 dara.. bagus kan. 
wee..
sumpah nanti akan merindui ini semua.. wee

RABU

oke.. plan harinie kononnye nak pegi tgk wayang, tapi disebabkan moto ade satu je xdapat laa.. 
oke,malam te jugak kalo ikutkan turn tido rumah aku,
 tapi disebabkan syamie,qudus,zul,dini nak study lagi t'paksela batalkan hasrat tido rumah aku..
 tapi malam te aku da xlarat da nak study lame2.. sebab da bape malam asik tido lambat je. 
xde mase lgsg nak berehat.. 

KHAMIS

pegi kolej macam biasa.. exam. exam nie best sikit sebab semua pakat tiru.. hahaa.. 
sambil2 jawab exam te sempat la lagi b'gambar. hahaa
okeh.. buat kabel mase nie. exam oke.. tapi supe macam xexam.
konon2 la nie. padahal xbuat pon.. mintak tolong org buatkan.. wee

JUMAAT

oke.. minggu nie punya last exam.. minggu depan ade. 
tapi isnin jelaa. wee
xsangke sangat,da nak abis da.. hmm.. sedih la pulak rasenyee.. 
tapi ape pon kena tabah laa.. insyaallah
harinie exam pon santai jugak.. 
lepas habis exam terus masing2 pegi kedai makan sebab nak makan + melepak.. wee.. 
macam2 benda nak cter, tapi xlarat rasenye nak menaip.. masukkan gambar jelaa

                                                           location : restoran hamza

perasaan jap sebab nampak daus keluarkan hp die.. 
terus senyum mcm kerang busuk. haha.. 
oke.. cukuo utk seminggu nie. 
memang sedih p'pisahan yg akan tibe..
utk entry hari isnin.. paling sedih lot nak menaip.. 
walau ape pon.. akan aku taip jugak.
tunggu~~

wassalam
Lots of Love,
Izzazi Syahnaz Nazri
2012


2 143 komen





◄ Older posts
Newer posts ►
Luahan Dari Hati;




Izzazi Syahnaz Nazri
Pahang
everything about me is true !
TAKEN by AF
13 January

msn spaces widget

...more?

Wishlist

Study
Engaged
Married
Work