rabu lagi..



hyep all.. huh.. rabu da harinie.. tapi mase entry ini ditaip.. lagi 15 minit nak masuk khamis..
 weee.. tinggal lagi 3 hari lagi berada di rumah manis rumah.. 
lepas tu kena balik Temerloh semula utk teruskan perjuangan.. 
siyes tension sket sebab minggu depan da final exam. huh! last sem.. 
lepas nie da xde lagi.. kalo xlulus memang kena sambung di Sarawak laa.. 
harap2 semua past. insyaallah.. walaupon xstudy,tapi harapkan yg t'baik laa.. 
bukan xnak study,tapi satu nota pon xde bawak balik,semua tinggal dekat sane.. 
weee.. memang bagos laa kan

mase menaip nie.. hati tengah gumbira sedikit sebab dapat hadiah dari mak.. 
walaupon sebenarnye bukan hadiah.. hahaa.. sebab aku mintak. 
ekceli aku ckp je.bole x nak hp lain.. hahaa.. bodek punye bodek.. 
dapat. tapi bukanlah blackberry macam korang. aku bese2 je.. janji dapat.. 
tersebut pasal blackberry bukan ape tadi kak linda text soh aku tgk FB pasal soalan exam. 

aku pon reply sms die.
"jap kak,test hp baru"
xlame die balas pulak.
"wau.. dpt fon baru.. blackberry la 2"
hahaa.. t'gelak beso aku m'bace..

to kak linda:
sy belom mampu lagi nak mintak blackberry dekat mak.. 
nak mintak hp samseng nie pon puas jugak. walaupon hp nie ade radio je.. hahaa.. 
xkisah,janji hp wane merah lagik.. da lame usha hp nie. xtahu nape. asik t'ingat jee.. 
alhamdulilah. time kasih pada mak abah sebab sudi belikan hp yg b'harga 100 nie.. huhu.. kantoi!
xkisah pon. janji benda betol . eadok? huh! rindu la pulak.. 
rindu dekat mereka2 laa.. weh korang,aku rase nak terbang balik temerloh jumpe korang la weh.. 
nak makan dengan korang! nak gosip dgn korang! nak ape2 jela dgn korang. siyes rindu.. 
walaupon 2 tahun kita b'same,nak last sem nie la masing2 baru nak b'kawankan.. 
aku rase rugi sgt2 sebab aku baru tahu,sahabat itu lebih penting dari segalanye.
 tanpa sahabat disisi xmungkin aku b'tahan sampai sekarang. 
siyes,korang memang kawan yg paling best,semua bole masuk air.. waa.. 
siyes sedih saat aku menaip belog nie. 

banyak gler kenangan yg muncul dlm hidup nie bila dgn korang..
 kalo nak aku cter satu-satu memang xhabis la cternye.. 
biarlah tu semua jadi kenangan buat aku..
 panjang la pulak kan entry aku kali nie.. 
tapi ade lagi entry akan panjang minggu depan. 
khas buat mereka2 semua.. insyaallah,aku akan menaip slow-slow,
takut xsempat je nanti.. insyaallah.

oekh,da tepat pukul 12.00 am
mase utk tido,esok nak bangun pagi tolong mak laa...
hee.. pagi aku kul 10 pagi.. bukan 7 pg.. weks.. :p
okbai
wassalam.
Lots of Love,
Izzazi Syahnaz Nazri
2012


0 143 komen





◄ Older posts
Newer posts ►
Luahan Dari Hati;




Izzazi Syahnaz Nazri
Pahang
everything about me is true !
TAKEN by AF
13 January

msn spaces widget

...more?

Wishlist

Study
Engaged
Married
Work