lonely


 aku dan `die` masih lagi b'diam seribu bahase.. dengan keegoaan masing2.. 
terase rindu di dalam hati tapi hati ini lebih tseksa kerana perbuatan kamu... 
maafkan aku.. bukan aku xcuba untuk m'perbaiki kelemahan yang ade pada diri ini,
tapi keadaan memakse utk b'buat demikian.. sunggu saat ini aku merindui diri kamu.. 
tapi,ego aku tetap tinggi utk menunggu kau datang pada aku..hati ni terase sangat.. 
setiap malam aku tunggu panggilan dari mu..rasa hati ku menunggu.. 
walau pun sehari aku xdengar suara,aku terasa dunia ini,bagai t'henti..
 aku tahu,kau rindukan aku.. hahaa.. cam lagu la pulak.. hmm.. 
aku da benggong sket malam nie.. 
dengan berukband yang lembap buat aku rase idea merepek je aku menaip.
lembap2 pon xpelaa... 
janji dapat la jugak guna dari aku gler duduk dalam rumah nie sorang2!.. huhuu..
rajin2 kan tangan awak call or msg saya hari nie.. saya tunggu.. 
saya da penat call + msg awak. tapi awak cam gitu jugak. xpela.. 
mungkin hati awak sakit sgt dengan saya.. tapi saya lagi sakit dengan awak..

SEKIAN
wassalam
Lots of Love,
Izzazi Syahnaz Nazri
2012


0 143 komen





◄ Older posts
Newer posts ►
Luahan Dari Hati;




Izzazi Syahnaz Nazri
Pahang
everything about me is true !
TAKEN by AF
13 January

msn spaces widget

...more?

Wishlist

Study
Engaged
Married
Work