alhamdulilah


masih lagi berada di hari jumaat..
 penghulu segala hari.. 
syukur pada Allah kerana aku dan keluarga masih lagi diberi peluang utk terus
berusaha mengumpul segala keimanan utk berhadapan dengan-Nya suatu masa nanti.. 
hari ini,dengan perasaan macam da bayar segala hutang orang bak kate firdaus *mmbe kelas* 
da pon selesai utk proses latihan industri.. 
so,lepas nie xde da masa nak print2 or nak edt2 report lagik! semua sudah tamat. 
alhamdulilah.. syukur akhirnya latihan industri sampai jugak ke hujungnya.. 
tunggu satu lagi nie. baru lega jiwa dan raga.. ape ek.. hohoo. opkos la.. 
nak tggu habis sem 4 nie la..
 maka berakhirnya perjalanan hidup aku sebagai student dan
 juga mungkin tamatlah sudah aku m'jadi penduduk Temerloh.. 
tiba masa nye utk aku pulang ke tempat asal.. cewahh..
 smpi macam tu sekali.. hahaa.. ape pon,memang betol laa.. 
aku xbole nk kije dekat sini kot sebab kalo kije pon memang duit xbole nak simpan laa... hahaa.. 
buahati dekat.. so hari2 la nak merayap je kije.. 
bila masa la nak myimpan duit.. hohoo.. jadi,da duduk semeja b'bincang bagai..
 keputusan sudah pon dibuat.. tinggal bape bulan lagik utk hidup b'sama di sini.. 
*bukan satu rumah okeh* lepas nie xtahu bila lagik kita akan b'jumpa seperti sekarang.. 
xpela.. nie pon utk kebaikan kite b'sama. kan.. bole! sape ckp xbole.. 
walaupon xkuat mane..akan aku buktikan buat insan t'sayang.. ingat harini nak balik pekan..
 tp da lewat sgt habis kelas..so,hajat nak balik t'pakse di tunda minggu depan saje..
 xpela.. semoga Allah permudahkan segalanya.. amin.

buat mak + abah :
ateh rindu sangat kat mak + abah
doakan ateh selama dekat sini okeh
walaupon ateh da xkuat.. tp ateh tetap buat utk mak +abah.
insyaallah.. doakan ateh jadi anak yg solehah
amin

wassalam
Lots of Love,
Izzazi Syahnaz Nazri
2012


0 143 komen





◄ Older posts
Newer posts ►
Luahan Dari Hati;




Izzazi Syahnaz Nazri
Pahang
everything about me is true !
TAKEN by AF
13 January

msn spaces widget

...more?

Wishlist

Study
Engaged
Married
Work