nota kasih di hari lahir...



alhamdulilah
hari nie genap umur aq 2* tahun..
tua da rasaa..macam tu sgt laa..hihi *sikit2 da rasa laa*
syukur pada Maha Pencipta kerana DIA 
masih lg m'beri peluang untuk terus b'nafas di atas muka bumi

terima kasih ya Allah
hanya puji-pujian kepada DIA yg satu

buat abah :
terima kasih atas selama nie banyak sokong ateh.. insyaallah,ateh akan buat yg t'baik utk abah di dunia dan jugak di akhirat nanti.. insyaallah.. ateh sayang abah!

buat mak :
mak,terima kasih kerana m'lahirkan ateh di dunia nie.. sakit,payah mak.. amat ateh hargai. doakan ateh m'jadi anak yg solehah mak..ateh sayang mak sangat2!.. 

buat along :
terima kasih jugak sebab selalu bagi duit belanja.. hihii.. terima kasih jugak jaga adik perempuan yg nakal ini..
terima kasih laa segala2nya.. sayang along! semoga cepat kawin!

buat angah
terima kasih angah! banyak sgt tolong ateh.. banyak sangat susahkan diri sebab ateh.. dan yg paling b'harga.. selalu b'korban utk ateh!.. terima kasih sangat2.. ateh sayang angah! semoga cepat kawin!

buat alang
terima kasih jugak.. sebab banyak tolong ateh jugak! semoga m'jadi anak yg soleh! sayang alang!

buat am :
terima kasih banyak m'bebel dekat ateh.. hihii.. belajar elok2.. semoga jadi p'lindung mak abah.. sayang am!

buat adik :
terima kasih sebab banyak buat perangai sampai kena marah dgn ateh hari2 kan?? tu laa.. degil sangat!
semoga adik jadi best student dan pecah rekod family okeh sayang! sayang adik..

buat yg mengenali diri ini :
mohon maaf jika ade yg terasa hati.. t'buat silap dan salah.. sesungguhnya aq hanya insan yg lemah dan berserah pada Allah.. setiap manusia xlepas dari b'buat kesilapan.. insyaallah,aq cuba nak jadi yg t'baik utk diri sendiri..mak abah dan jugak buahaticintasaya! doakan agar aq dapat lakukan semua tu.. amin


terima kasih mak abah atas cake ini!
alhamdulilah..
hari jumaat!
umurku masih lagi panjang
syukur




sekian sahaja nota di hari lahir
wassalam
Lots of Love,
Izzazi Syahnaz Nazri
2012


2 143 komen





◄ Older posts
Newer posts ►
Luahan Dari Hati;




Izzazi Syahnaz Nazri
Pahang
everything about me is true !
TAKEN by AF
13 January

msn spaces widget

...more?

Wishlist

Study
Engaged
Married
Work